1 minuut lezen

Voor leraren

Wil je leerlingen helpen bij het leren leren? Dan kun je deze website gebruiken in de klas om leerlingen te begeleiden bij het doorlopen van de verschillende stappen. Let erop dat ze niet te snel gaan. Iedere stap moet goed doorlopen worden voordat ze doorgaan met de volgende stap.

e-book

Voor leraren

Je kunt ook het e-book downloaden en afdrukken voor de leerlingen. Ze hebben dan geen computer nodig om het programma te doorlopen. Je kunt het e-book hier downloaden. Dan ben je er zeker van dat je de laatste versie hebt. Het is gratis en je kunt het zo vaak gebruiken als je wilt. Dat is eigenlijk alleen handig wanneer het internet op school niet goed genoeg is voor online werk. Leerlingen kunnen het e-book op hun tablet of telefoon gebruiken.

Mis je iets?

Wanneer je met de leerlingen ook andere strategieën hanteert die goed werken, dan vind ik het leuk om dat te horen. Ik kan die dan opnemen op deze website en verwerken in de volgende versie van het e-book. Ik hoor graag van je via ons contactformulier.

Wanneer je enthousiast bent over deze werkwijze, vertel dat dan door aan je collega’s. Je kunt ook een reactie achterlaten onderaan deze pagina. Vinden we leuk 😉

Je mag hier niets kopiëren. Jammer he?