Word je telefoon de baas1 minuut lezen

Wat is het toch heerlijk dat je een telefoon hebt. Altijd alles onder handbereik. Je vrienden op Insta, even Googelen als je iets niet weet en altijd je favoriete spelletjes in je broekzak. Net zoals veel mensen pak je je telefoon er steeds bij wanneer je even niets te doen hebt. Je hoeft je nooit meer te vervelen. Lekker toch?

Word je telefoon de baas


Kun jij je telefoon nog een uurtje wegleggen zonder ernaar om te kijken (en niet op je tablet of laptop te gaan)? Dat valt niet mee. We merken het allemaal. We zijn allemaal een beetje verslaafd aan onze telefoon. Dat zou best een beetje minder mogen.

Word je telefoon de baas!

Word je telefoon de baas!
FOMO
Fear Of Missing Out

Zorg ervoor dat je telefoon nooit meer bepaald wanneer je hem pakt, maar dat je zelf de baas bent. Omdat voor elkaar te krijgen moet je al je meldingen uitzetten. Al die meldingen zorgen er namelijk voor dat je je telefoon 10X zo vaak pakt dan nodig is. Je wilt namelijk niets missen. Wanneer je al je meldingen uitzet, dan merk je niet wanneer er iets gebeurt in je telefoon. En dat is helemaal niet erg, want er gebeurt meestal namelijk niets bijzonders. Jij bepaalt wanneer het tijd is om weer eens te checken wat er op insta gebeurt, of hoe je boerderij op HayDay ervoor staat.

Word je telefoon de baas

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.